Tentang Kami

Minjie Téhnologi Co., Ltddidirikan di Shenzhen di 2009, sarta direlokasi di Huizhou Guangdong di 2011. Kami profésional tinggi-tech barkod scanner, printer termal jeung produsén POS tablet sadaya-dina-hiji.Perusahaan kami khusus dina pamekaran, manufaktur, penjualan sareng jasa produk idéntifikasi otomatis. Produk utama kami nyaéta scanner barkod kabel sareng nirkabel, scanner desktop omnidirectional, modul mesin scanning, printer label barkod, printer resi termal, sadaya-dina-hiji tablet POS jsb…

OEM konsumén

OEM konsumén

Pabrik

Pabrik

Jalur produksi

Jalur produksi

cof

cof

Logistik

Logistik

Toko

Toko

Supermarkét

Supermarkét

Gudang

Gudang

acara HK (2)

acara HK (2)

acara HK

acara HK

pintonan Indonésia

pintonan Indonésia

acara Rusia

acara Rusia

Afrika

Afrika

Éropa

Éropa

Amérika Kidul-

Amérika Kidul-

Tenggara-Asia

Tenggara-Asia

Tes sepuh

Tes sepuh

barcode scanner nangtung test

barcode scanner nangtung test

tés sepuh POS

tés sepuh POS

tés printer

tés printer

ulasan customer

ulasan customer

kauntungan urang

PRESISI, KINERJA, JEUNG reliabilitas

Kusabab produk urang tetep dina kinerja dipercaya jeung harga lumrah, urang boga basa customer badag tur puas.sapertos Walmart.Bank Cina.Kookmin Bank Driveline Retail sareng seueur deui.

tapak urang

kauntungan urang

PRESISI, KINERJA, JEUNG reliabilitas

Kusabab produk urang tetep dina kinerja dipercaya jeung harga lumrah, urang boga basa customer badag tur puas.sapertos Walmart.Bank Cina.Kookmin Bank Driveline Retail sareng seueur deui.

kapamimpinan

kauntungan urang

PRESISI, KINERJA, JEUNG reliabilitas

Kusabab produk urang tetep dina kinerja dipercaya jeung harga lumrah, urang boga basa customer badag tur puas.sapertos Walmart.Bank Cina.Kookmin Bank Driveline Retail sareng seueur deui.

produk

kauntungan urang

PRESISI, KINERJA, JEUNG reliabilitas

Kusabab produk urang tetep dina kinerja dipercaya jeung harga lumrah, urang boga basa customer badag tur puas.sapertos Walmart.Bank Cina.Kookmin Bank Driveline Retail sareng seueur deui.

produk
  • logo_03 (1)
  • logo_03 (1)
  • logo_03 (2)
  • logo_03 (3)
  • logo_03 (4)
  • logo_03 (5)
  • logo_03 (6)
  • logo_03 (7)
  • logo_03 (8)
  • logo_03 (9)
  • logo_03 (10)
  • logo_03 (11)
  • logo_03 (13)
  • CLOVER ROGO
  • mitra koperasi
  • mitra koperasi